•  

Kan jeg annullere min bestilling?

Når du indsender en bestilling begynder vi straks at behandle den. Derfor kan du ikke annullere en bestilling du allerede har afgivet. Men hvis du er hurtig, kan du skrive til os på support@dezignprint.com så gør vi hvad vi kan for at annullere bestillingen.

Kan jeg ændre min bestilling?

Når du indsender en bestilling begynder vi straks at behandle den. Vi kan derfor ikke lave om på en bestilling som er afgivet, men du kan skrive til os på support@dezignprint.com, så vil vi gøre hvad vi kan for at ændre bestillingen.

Kan jeg spore min bestilling?

Ja, når dine bestilte varer afsendes fra os, vil du automatisk modtage en Track & Trace kode pr. mail.

Der mangler noget i min bestilling - hvad gør jeg?

Bare rolig, det er sandsynligvis fordi varerne i din bestilling er blevet afsendt i forskellige pakker. Kommer den/de manglende pakke(r) ikke en af de efterfølgende dage, bedes du skrive til os på support@dezignprint.com så undersøger vi sagen og vender hurtigst muligt tilbage.

Min bestilling er ikke blevet leveret – hvad gør jeg?

Vi sender en Track & Trace kode til dig når dine varer afsendes. Her kan du tjekke status på din pakke. Hvis den angivne leveringsdato er overskredet og du endnu ikke har modtaget din pakke, bedes du skrive til os på support@dezignprint.com så undersøger vi sagen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds med mine varer?

Det er vigtig for os at du er tilfreds med dine varer. Så hvis der er noget der ikke er som det skal være, beder vi dig skrive til os på support@dezignprint.com. Så vil vi gøre hvad vi kan for at ordne det.